Acreditări

Grădinița BEST Preschool activează sub acreditarea emisă de Departamentul pentru Educație din cadrul Guvernului Regatului Unit – British School Overseas (BSO), îndeplinind standardele abordate și inspectate de SIS – School Inspection Service British School Accredited.

Extrase din raportul de inspecție:
Îndeplinirea standardelor British School Overseas (BSO) oferă educație de calitate copiilor și îi ajută să progreseze în general.
Pentru copii cu vârstă mai mică de trei ani, îndeplinirea standardelor este adesea remarcabilă datorită atenției și îngrijirii excepționale oferite.
Copiii sunt încurajați să se susțină și să fie atenți unii cu alții, inclusiv cei mai mici dintre ei manifestă empatie față de semenii lor. Personalul acordă o prioritate excepțională bunăstării, sănătății și siguranței copiilor.
Sistemul de predare este unul eficient și bine planificat. Acesta îndeplinește obiectivul școlii și acordă o atenție sporită atât Etapei Fundației Early Years (EYFS), cât și curriculum-ului național.
Procedurile de siguranță îndeplinesc cele mai noi directive, iar personalul este instruit în mod corespunzător și vigilent. Copiii sunt învățați, în funcție de vârstă, cum să fie în siguranță, inclusiv în mediul online.

MPT Logo (180 × 100 px)
logo

BEST Preschool este singura instituție de învățământ din România care deține acreditarea Muddy Paddle.

Acreditarea Muddy Puddle a fost implementată în 2018. Aceasta reprezintă metode incredibile de învățare în aer liber în timp ce micuții sunt conectați la toate domeniile EYFS și British Curriculum.

Abordarea Muddy Puddle folosește numai resurse naturale și reciclate, care conectează copiii cu natura și reduce timpul de pregătire a materialelor didactice. Metoda Muddy Puddle este unică prin efortul conștient de a reduce amprenta de carbon și de a aprecia și iubi lumea din jurul nostru.

Mesaj Whatsapp