Acreditări

Grădinița BEST Preschool activează sub acreditarea emisă de Departamentul pentru Educație din cadrul Guvernului Regatului Unit – British School Overseas (BSO),  îndeplinind standardele abordate și inspectate de SIS – School Inspection Service British School Accredited.

Extrase din raportul de inspecție:

Copiii urmează un curriculum bazat pe domeniile de învățare și dezvoltare Early Years Foundation Stage (EYFS) și Curriculumul Britanic.

Programul acoperă cele șapte domenii incluse în programele educaționale specializate în limba engleză, și anume: Comunicare și limbaj; Dezvoltare fizică; Dezvoltare personală, socială și emoțională; Scriere și citire; Matematică; Cunoașterea lumii și Arte și design.

Copiii au acces la o gamă largă de activități extracurriculare care le oferă oportunități de a-și îmbunătăți abilitățile de învățarea și dezvoltare personală.

În cadrul cursurilor se pune un accent deosebit pe învățarea în aer liber, pe sănătatea fizică și cea mentală.

BSO Inspection Report

Înscriere în registrul special ARACIP al organizațiilor furnizoare de educație corespunzătoare sistemului din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Începând cu data de 20.12.2022, unitatea de învățământ BEST Preschool (British Education & Sports Țiriac Preschool) este înscrisă în Registrul special al organizațiilor de educație care organizează și desfășoară, pe teritoriul României, activități de învățământ corespunzatoare unui sistem educațional din altă țară.

Elevii scolarizați de unitatea de învățământ BEST Preschool, beneficiază de dreptul de recunoaștere a diplomelor și a perioadelor de studii efectuate în aceleași condiții ca și elevii care au studiat în unitățile de învățămînt care utilizează curriculum corespunzător programului educational International Baccalaureate (IB).

Adeverință Best Preschool (PDF)
MPT Logo (180 × 100 px)
logo

BEST Preschool este singura instituție de învățământ din România care deține acreditarea Muddy Paddle.

Acreditarea Muddy Puddle a fost implementată în 2018. Aceasta reprezintă metode incredibile de învățare în aer liber în timp ce micuții sunt conectați la toate domeniile EYFS și British Curriculum.

Abordarea Muddy Puddle folosește numai resurse naturale și reciclate, care conectează copiii cu natura și reduce timpul de pregătire a materialelor didactice. Metoda Muddy Puddle este unică prin efortul conștient de a reduce amprenta de carbon și de a aprecia și iubi lumea din jurul nostru.

Mesaj Whatsapp