Acreditări

Grădinița BEST Preschool activează sub acreditarea emisă de Departamentul pentru Educație din cadrul Guvernului Regatului Unit – British School Overseas (BSO),  îndeplinind standardele abordate și inspectate de SIS – School Inspection Service British School Accredited.

Extrase din raportul de inspecție:

Copiii urmează un curriculum bazat pe domeniile de învățare și dezvoltare Early Years Foundation Stage (EYFS) și Curriculumul Britanic.

Programul acoperă cele șapte domenii incluse în programele educaționale specializate în limba engleză, și anume: Comunicare și limbaj; Dezvoltare fizică; Dezvoltare personală, socială și emoțională; Scriere și citire; Matematică; Cunoașterea lumii și Arte și design.

Copiii au acces la o gamă largă de activități extracurriculare care le oferă oportunități de a-și îmbunătăți abilitățile de învățarea și dezvoltare personală.

În cadrul cursurilor se pune un accent deosebit pe învățarea în aer liber, pe sănătatea fizică și cea mentală.

BSO Inspection Report

MPT Logo (180 × 100 px)
logo

BEST Preschool este singura instituție de învățământ din România care deține acreditarea Muddy Paddle.

Acreditarea Muddy Puddle a fost implementată în 2018. Aceasta reprezintă metode incredibile de învățare în aer liber în timp ce micuții sunt conectați la toate domeniile EYFS și British Curriculum.

Abordarea Muddy Puddle folosește numai resurse naturale și reciclate, care conectează copiii cu natura și reduce timpul de pregătire a materialelor didactice. Metoda Muddy Puddle este unică prin efortul conștient de a reduce amprenta de carbon și de a aprecia și iubi lumea din jurul nostru.

Mesaj Whatsapp