Echipa de profesori BEST Preschool

Avem încredere în curriculumul britanic pentru susținerea inovației, talentului și interesului fiecărui copil care frecventează grădinița. La BEST Preschool oferim educație de înaltă calitate prin intermediul echipei noastre de experți, vorbitori nativi de limbă engleză.
Credem cu tărie că îi putem încuraja pe copii să își dezvolte gândirea independentă, să se adapteze cu ușurință în orice situație, să dețină abilități de rezolvare a problemelor și să își modeleze personalitatea prin oferirea unui mix între educația academică și cea fizică, prin adoptarea unui mod sănătos de viață și a unei dezvoltări armonioase.

Dacă dorești să te alături echipei BEST Preschool, te invităm să completezi formularul de mai jos.

CAMELIA POTEC

Coordonator de program
 • Mama preșcolarei Caelia;
 • Susținător pasionat al inițierii în sport pentru copii;
 • Suporter convins al natației;
 • Campioană Olimpică;
 • Cel mai tânăr președinte de federație sportivă română;
 • Vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

ANCA

Director

Anca este Director BEST Preschool, cu peste 11 ani de experiență în managementul echipelor.

Are o diplomă de licență în drept și psihologie și a participat la numeroase programe de dezvoltare a abilităților personale.

Anca este o persoană deschisă, pasionată de construirea relațiilor, corectă și consecventă, organizată și un excelent ascultător. Dornică să-și pună în valoare experiența acumulată și să contribuie la dezvoltarea acestei grădinițe împreună cu întreaga echipă.

„Educația este ceea ce supraviețuiește după ce tot ce s-a învățat a fost uitat” descrie etosul ei profesional.

CORINA

Office Manager

Corina este o persoană creativă și foarte organizată, pasionată de lucrul în jurul copiilor. Are o experiență de peste 10 ani în activități de Office Management.

Este licențiată în jurnalism și comunicare – secția în limba engleză și este traducătoare autorizată pentru limba engleză. 

Echipa de profesori

ELENA

Director Educațional (Director Adjunct) și profesor pentru grupa mare

Elena este o persoană creativă și dedicată, pasionată  de predare. Ea crede că fiecare copil este unic, nu numai capabil să învețe, ci și capabil să reușească.

Este licențiată în Filologie, secția engleză-română, are o experiență de 10 ani ca profesoară de engleză în România, iar ultimii 9 ani i-a petrecut în Marea Britanie predând copiilor între 18 luni și 12 ani.

Ea este foarte încântată că s-a alăturat echipei BEST Preschool și este dornică să-și împărtășească experiențele și cunostințele cu întreaga echipă.

SILVIA

Silvia este licentiată în știința educației și a lucrat în diferite programe de voluntariat, cum ar fi programele After School, care au implicat ajutarea copiilor să dobândească abilități educaționale și să-și îmbunătățească abilitățile personale, sociale și emoționale. 

Silvia lucrează cu programa britanică de peste 5 ani și este foarte pasionată de lucrul cu copiii preșcolari. Se concentreaza foarte mult  pe munca ei și crede că siguranța și bunăstarea copiilor sunt prioritatea principală.

KATIA

Katia este o profesoară răbdătoare și dedicată, cu peste 5 ani de experiență în utilizarea curriculumului britanic. Ea are o Diploma Cache de nivel 3 în îngrijirea copilului și educație. Este pasionată de sport și este instructor calificat de patinaj pe gheață în ultimii 10 ani.

ANA

Ana este o profesoară pasionată de lucrul cu copiii, având o experiență de 13 ani. În ultimii 6 ani a lucrat în grădinițe internaționale, acumulând experiență în sistemul EYFS. Știa că își dorește să lucreze cu copiii încă de când era ea însăși copil, așa că a decis să studieze la Liceul Pedagogic, pregătindu-se pentru această călătorie, ulterior absolvind Universitatea de Psihologie și Științe ale Educației. Învățarea bucuriei și fericirii adevărate de la copilași în fiecare zi și posibilitatea de a contribui la dezvoltarea lor este cea mai mare împlinire a ei.

VICTORIA

Victoria este profesor nativ și coordonatorul activitătilor sportive din cadrul BEST Preschool.  Victoria are o experiență de predare de peste 15 ani, inclusiv în predarea la școli internaționale. Victoria are și alte pasiuni , cum ar fi muzică, pe care ii place sa o împărtășească cu copiii. Victoria a venit în România în urmă cu mulți ani, după ce s-a îndrăgostit de tară și a devenit casa ei permanentă. Este foarte dedicată școlii și elevilor ei, ea pune întotdeauna nevoile și viitorul copiilor pe primul loc.

ADRIANA

Adriana are o experiență generală în educație de peste 11 ani, din care peste 7 ani în curriculumul britanic. Este absolventă a Masterului în Educație pentru management sportiv și deține o certificare de profesor de educație fizică primară. Are o vastă experiență ca profesoară pentru diverse cluburi precum: baschet, jocuri distractive și sport.

ALEXANDRA

Alexa și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii în urmă cu 5 ani, când locuia în Spania. Acolo și-a început formarea TEFL și a simțit că viața ei s-a schimbat complet. Fiind pasionată de limba engleză toată viața, i s-a părut atât de firesc să lucreze în acest domeniu.

ALEXANDRA

Alexandra este o profesoară pasionată, amabilă și grijulie, cu peste 11 ani de experiență în grădinițele internaționale. 

Are o diplomă de licență în psihologie și o diplomă de master în educație și consiliere școlară.

Alexandra este o profesoară empatică care favorizează un mediu în care să se exprime sentimentele, asigurându-i pe cei mici că sunt văzuți și auziți.

PATRICIA

Patricia este profesor nativ experimentat și calificat; cu o experiență de peste 12 ani în educație, ca profesor și în roluri de conducere. Este extrem de pasionată să-și ajute tinerii elevi să se dezvolte și să crească ca indivizi, ceea ce îi oferă un sentiment minunat de realizare. Calificările Patriciei includ un PGCE în învățământul primar și are o vastă experiență de predare în școlile britanice din Iordania, Emiratele Arabe Unite și Mongolia.

TASHA

Tasha este un vorbitor nativ de limba engleză din Malta, unde a dezvoltat o pasiune pentru a fi activa și pentru activitatile în aer liber. Are un master în educație timpurie și în prezent urmează un masterat în educație pentru dezvoltare continuă. Tasha și-a început cariera didactică ca instructor EAL, a acumulat experiență în abordările Montessori și Reggio Emilia și a lucrat cu curriculumul EYFS în Coreea de Sud, Vietnam, Austria și România. Este dornică să acumuleze mai multă experiență în educația Forest School și așteaptă cu nerăbdare să predea în acest an la grupa mare in cadrul BEST Preschool.

IRINA

Irina este o persoană foarte muncitoare, cu peste 15 ani de experiență internațională de predare pentru preșcolari. Obiectivul ei principal este să fie înconjurată de copii în siguranță, fericiți, independenți, sociabili și dornici să învețe. Ea crede cu tărie că fiecare copil este o personalitate unică si care are nevoie de ajutorul profesorului pentru a crește și a înflori cel mai bine.

MARIANA

Mariana este profesor de 33 de ani, ultimii 6 ani că profesor de științe și că profesor în învățământ preșcolar, în Marea Britanie. Este licențiată în Chimie și Învățământ școlar și preșcolar.

Există o zicală veche: „ Pregătiți copilul pentru drum, nu drumul pentru copil.” Imaginați-va copiii având capacitatea de a se exprimă în mai multe feluri. Acum, înmulțiți cu 100! Infinite moduri prin care copiii pot explora, iși pot conecta gândurile, sentimentele și imaginația. Cred în potențialul unui copil de a explora și învață prin “ Doing by playing” și îmi folosesc pasiunea, experiența și entuziasmul în a motiva, ghida și susține copiii. Mă simt foarte norocoasă să lucrez cu o echipă de profesioniști, cu copii minunați într-un loc de poveste.

Echipa de suport

Dr. Eugen Ghinescu

Medic Primar Pediatrie
 • Absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie din București, specializarea – Pediatrie;
 • Experiență de peste 40 ani în calitate de medic primar pediatru.

Adriana

Asistent medical generalist
 • Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare;
 • Experiență de peste 20 ani în calitate de asistent medical generalist;
 • Responsabilă de siguranța copiilor;
 • Responsabilă de acordarea asistenței medicale în funcție de nevoile copiilor.

Mariana

Personal administrativ
 • Asigură menținerea curățeniei în toate spațiile BEST Preschool;
 • Responsabilă de siguranța copiilor și a întregii echipe;
 • Responsabilă de dezinfecția claselor, în special utilizarea lămpilor cu ultraviolet.

Maria

Personal administrativ
 • Asigură menținerea curățeniei în toate spațiile BEST Preschool;
 • Responsabilă de siguranța copiilor și a întregii echipe;
 • Responsabilă de dezinfecția claselor, în special utilizarea lămpilor cu ultraviolet.
Mesaj Whatsapp