Concept

Bine ați venit la BEST Preschool, în fascinanta zonă de pădure, aflată în vecinătatea Stejarii Residential Club și Stejarii Country Club. La BEST Preschool sunteți invitați să descoperiți cel mai bun mod de a combina dezvoltarea intelectuală, fizică și emoțională de care pot beneficia copiii cu vârste cuprinse între 18 luni și 6 ani, printr-o gamă unică de programe personalizate, bazate pe trei piloni principali:
  • Abordarea curriculum-ului britanic;
  • Inițiere în sport;
  • Experiențe în pădure.
Image
Image

Viziunea noastră

Dezvoltarea în rândul copiilor a unui echilibru între activitățile academice, inițierea în sport și experiențele în pădure reprezintă, din punctul nostru de vedere, cel mai bun mod de a crea caractere mari, fericite și sănătoase.

Promisiunea noastră

La BEST Preschool, copiii au parte de o experiență educațională completă, orientată către sprijinirea intereselor și dezvoltarea abilităților printr-o gamă largă de activități sportive, îmbinate cu un curriculum educațional britanic și cele mai înalte standarde de predare. Numele Țiriac este principalul nostru susținător în ceea ce privește selecția și organizarea activităților personalizate de educație fizică pentru a determina o dezvoltare echilibrată și sănătoasă a copiilor.

„Am încurajat conceptul unei grădinițe într-un mediu de învățare distractiv și sănătos, care să promoveze și să îmbunătățească dezvoltarea motrică a copiilor. Încurajăm inițierea copiilor cu vârste cuprinse între 18 luni și 6 ani în următoarele sporturi: alergare, tenis, fotbal, înot, patinaj, baschet, dar și alte discipline sportive pentru a oferi o bază a abilităților motrice prin intermediul unor cursuri distractive și interactive. Acesta este conceptul din spatele BEST Preschool, grădinița pe care o vom deschide începând din septembrie 2021. Locația este amplasată în pădure, susținând astfel un stil de viață sănătos și un cadru academic echilibrat, bazat pe un curriculum britanic. Demarat ca un program de educație fizică conceput pentru copiii aflați la o vârstă fragedă, obiectivul nostru este ca preșcolarii să dezvolte aptitudini sănătoase care să îi conducă către o activitate fizică regulată, și totodată, să obțină în continuare performanțe academice.”

Mesajul domnului Ion Țiriac

Mesaj Whatsapp